Медичне підприємство штучно занизило податок на прибуток: винуватців викрили детективи БЕБ Львівщини

Підприємство штучно занизило на 4,1 млн грн податок

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області завершили досудове розслідування умисного ухилення від сплати податків – медичне підприємство штучно занизило на 4,1 млн грн податок на прибуток. Про це повідомили 9 лютого у прес-службі Бюро.

«Слідством встановлено, що впродовж 2022-2023 років особа, відповідальна за ведення податкового обліку на підприємстві, включала до складу витрат не собівартість реалізованих товарів, а вартість товарів з націнкою», - йдеться у повідомленні

Також декларувала маркетингові послуги від підконтрольних ФОПів, які були діючими співробітниками підприємства. Фактично ці послуги не надавалися.

Під час розслідування керівництво компанії визнало свою вину та сплатило завдані державі збитки у розмірі понад 4,1 млн грн.

Читайте також: підпільний склад з фальсифікованим алкоголем популярних марок: на Львівщині БЕБ викрили організовану групу 

Наразі досудове розслідування завершено, до суду направлено клопотання про звільнення особи від кримінальної відповідальності у зв’язку із повним відшкодуванням завданих збитків державі.

 





varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена