Мер Львова доручив дослідити спортивну функцію СТРЦ "Спартак"

default
default

Виконавчий комітет Львівської міської ради переніс розгляд питання щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на вул. Гетьмана І. Мазепи, 1-Б. Зокрема, йшлося про споруду спортивно-торгово-розважального центру «Спартак». Зауваження висловив міський голова Андрій Садовий.

Про це повідомляє ІА «Дивись.info».

«У мене є питання. На сесії міської ради ми колись розглядали проблему, яка стосувалася цього комплексу. Наскільки я знаю, відбувся конкурс, який проводила обласна рада. Цей конкурс мав завдання з точки зору спорту на території колишніх басейнів. Коли ви зараз туди прийдете, то побачите там торговий комплекс, але не побачите спорту. Тому я попросив би підняти всі матеріали, які стосувалися конкурсу, запросимо на засідання виконавчого комітету членів конкурсної комісії та публічно виведемо на екран рішення, яке було прийняте тоді, і покажемо факт — те, що є зараз.

У мене є велике запитання: чому публічні конкурси, які відбуваються на території міста, не доводяться до кінця, і всі про це мовчать? Я пропоную перенести розгляд цього питання. А коли будемо розглядати питання конкурсу, ми до нього повернемось. Так буде чесно. Тому що взяти ділянку, взяти майно на пільгових засадах під великим прапором спорту і зробити там повноцінний торговий центр, віддавши лише декілька відсотків під спорт, — нечесно. Треба це питання переглядати і доплачувати у бюджети різних рівнів декілька десятків мільйонів, або ж приймати інші рішення», — заявив Андрій Садовий.

Міського голова дав доручення виконкому дослідити питання діяльності центру, зокрема його першочергової спортивної функції.

varta1.com.ua: Новини