Мер Львова запропонував вирішення зернової кризи на польсько-українському кордоні

Росіяни не лише дестабілізували економічну ситуацію, але й вправно використовують її для політичних провокацій

Фото з відкритих джерел

Мер міста Львова Андрій Садовий переконаний, що насправді вирішення зернової кризи на польсько-українському кордоні очевидне – це повне ембарго на російське зерно і загалом усю агропродукцію країни агресора в ЄС. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«Країна-агресор заполонила понад 10% європейського ринку. Саме російське збіжжя, щедро субсидійоване дешевою нафтою, яку їм і так нема куди подіти, обвалило європейський ринок. Росіяни не лише дестабілізували економічну ситуацію, але й вправно використовують її для політичних провокацій. Мільйони готівки на інформаційну війну, підтримка проросійських партій, підрив економіки, а в результаті – гримуча суміш, яка здатна знищити європейську демократію зсередини.

Читайте також, польські протестувальники повідомили про найбільшу диверсію з висипаним збіжжям: поліція розслідує обставини (ФОТО)

Поки поляки з українцями сваряться на кордоні, російське криваве зерно, в тому числі вкрадене з українського Півдня, ешелонами заливає Європу. Щоправда, частина його йде морем, а заблокувати порти справді складніше ніж зупинити українські фури. Тому рішення має бути лише одне – повне ембарго на російське зерно і загалом усю агропродукцію країни агресора в ЄС», - йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також