Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

У пріоритеті компанії – підсилення десантно-штурмових і зенітно-ракетних підрозділів, які виконують бойові задачі на «найспекотніших» напрямках фронту, а також – колег-захисників із #ротиФокстрота.

Протягом 2,5 років з початку повномасштабної війни сума допомоги побутовою й електронною технікою сягнула 39,1 мільйонів гривень, а кількість виданих гаджетів складає майже 8500. За цей час волонтери штабу  співробітники компанії  опрацювали 1342 запити від військових частин ЗСУ, ГУР, ССО, СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, підрозділів ДСНС тощо.

Першочергові задачі штабу «Допомога нашим» – підсилення боєздатності підрозділів Сил оборони України, забезпечення їх необхідними гаджетами і побутовою технікою.

«Намагаємося закрити всі запити по максимуму. Але в пріоритеті – допомога підрозділам, які виконують бойові задачі на гарячих напрямках – Покровському, Харківському, Запорізькому, а тепер уже й на Курщині, а також  бійцям протиракетної оборони України. Також посилюємо технікою підрозділи, у яких служать наші колеги-захисники з так званої #РотуФокстроту», – зазначила Алевтина Демуцька, прессекретар ГК «Фокстрот», куратор штабу «Допомога нашим».

Наприклад, за цей час Фокстрот посилив технікою на понад півмільйона гривень підрозділ аеророзвідки Foxtrot 80 штурмової Галицької бригади, що був заснований загиблим колегою-героєм із позивним Foxtrot Олегом Марковичем зі Льовова. 

А для київських «ракетників»  Фокстрот спільно з благодійним фондом «Козак Драйв» та іншими партнерами обладнав мобільну баню та кухню-трансформер, яка дозволяє одночасно орудувати біля плит 15 кухарям та забезпечувати воїнів смачною і свіжою їжею.

«Для нас важливо те, аби надана техніка дійсно допомагала хлопцям і дівчатам при виконанні бойових задач. І в цьому безумовними лідерами з початку повномасштабки залишаються ноутбуки і планшети, завдяки яким захисники мають можливість краще керувати дронами та нищити ворога і його військові об'єкти. Важлива і побутова складова: серед запитів – пральні машини, бойлери, кухонні плити. Допомагати воїнам, що тримають війну на своїх плечах – справа честі для Фокстрот, – додав Олексій Зозуля, СЕО компанії.

Бізнес продовжує допомагати нашим захисникам і працювати заради перемоги України. Окрім цього, компанія постійно оголошує власні благодійні ініціативи і долучається до загальнонаціональних. Так, Фокстрот підтримав збір на IT-«прокачку» військових «Гривню кидай – військового навчай» від ГО «Аеророзвідка». Ціль – 1 мільйон гривень для подальшого навчання 2000 профільних військовослужбовців до кінця 2024 року. Мережа електроніки стала першим партнером ініціативи, задонативши на «прокачку» знань захисників половину від необхідної суми – 500 000 гривень на рахунок ГО. Іншу половину суми організатори збирають на монобанку.

Зазначимо, корпоративний штаб «Допомога нашим» працює з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Працівники компанії в різних регіонах і в центральному офісі стали корпоративними волонтерами, 15 з них –  мають Подяку генерала ЗСУ  В.Залужного за значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України, активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також