Меру Чернігова не дозволили виїхати до Польщі

Мер їхав туди на підписанн угоди про партнерство та допомогу місту

Чернігівського міського голову Владислава Атрошенка на кордоні не пустили до Польщі, куди він прямував на підписання угоди про партнерство та допомогу Чернігову. Про це він повідомив у «Facebook».

«Сьогодні я не зміг потрапити у польський Ряшів для підписання угоди про партнерство. Я прямував туди у складі делегації з чотирьох осіб. Крім угоди про партнерство в мене був запланований виступ на сесії. Але мені не дозволили перетнути кордон на митному пропускному пункті «Краковець». Начебто документи були не в порядку», — написав Атрошенко.

Зі всієї делегації проблеми з документами виявилися лише у мера Чернігова.

«Митний інспектор Лілія Турко, жетон LV-1155, вилучила мої документи без пояснення причин та запропонувала мені поговорити з начальством», — додав мер.

Мер пов’язує це з політичною атакою з боку одного зі співробітників Офісу президента: «Через це мені вже намагалися заборонити відрядження в Давос. Я вважаю, що це не що інше, як самодурство відповідальних посадових осіб, які таким чином хочуть самоствердитися і при цьому перевищують свої службові повноваження. Таким чином вони перешкоджають моїй професійній діяльності на користь Чернігова, а головне — дискредитують подібними діями президента, демонструючи ознаки телефонного права на кордоні».

Нагадаємо, раніше, Петра Порошенка двічі не випустили за кордон.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також