Мешканців Львівщини закликають долучитися до фіксації воєнних злочинів рф

Фото або відео факту злочину заливайте за посиланням: http://warcrimes.gov.ua

Фото: Укрінформ

Мешканців Львівщини закликають долучитися до фіксації воєнних злочинів рф, повідомляє на своїй сторінці у «Facebook» заступниця начальника управління в Офісі генпрокурора Ірина Діденко.

«Прошу допомоги для роботи в тилу! Фіксація воєнних злочинів рф — один із ключових наших пріоритетів. Просимо допомогти зорієнтувати людей, які стали очевидцями, свідками та потерпілими від воєнних дій рф», — зазначила Діденко.

Вона наголошує, що будь-який злочин окупантів — вбивства, знищення майна, переслідування українських громадян — має бути зафіксований, юридично правильно оформлений та спрямований до українських та міжнародних судів.

Усі винні рано чи пізно будуть покарані, а постраждалим буде відшкодовано кожну гривню за втрачене майно та кожну нервову клітинку від завданої шкоди.

ЯКЩО ВИ ОСОБИСТО зафіксували на фото або відео факт злочину — залийте ваші докази на сайті за посиланням http://warcrimes.gov.ua

Якщо ви пам’ятаєте кожну деталь і можете бути свідком/потерпілим — телефонуйте +380932673141.

«Наразі, мені доручено організовувати роботу прокурорів на цьому напрямі на території Львівської області», — зазначила Ірина Діденко.  

Ілюстрація: "Facebook"/Ірина Діденко

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також