Мешканець Львівщини намагався організувати «клієнту» незаконне переправлення через кордон (ФОТО)

Затримали чоловіка після одержання коштів від «клієнта» у сумі 3 тисячі доларів

На Львівщині затримали 28-річного мешканця одного з сіл Львівського району, який за 3 тисячі доларів взявся незаконно переправити військовозобов’язаного чоловіка в одну з країн Європейського Союзу через державний кордон України поза межами пунктів пропуску.  Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

Зловмисника викрили слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління міграційної поліції у Львівській області та військовослужбовцями 7 прикордонного Карпатського загону, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.


3 жовтня правоохоронці затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання коштів від «клієнта» у сумі 3 тисячі доларів.

Фото: ГУНП у Львівській області



Читайте також: у керівниці обласної МСЕК на Хмельниччині виявили 6 млн доларів (ФОТО/ВІДЕО)

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також