«Микол» їб*шив»: росіянин у Туреччині, який вихвалявся вбивством українців, отримав покарання (ВІДЕО)

Отримав за свою поведінку

У Туреччині на пляжі спалахнув скандал через поведінку російського туриста, який хвалився тим, що він вбивав українців на війні. Про це пише Уніан

Відео події зняла та опублікувала в мережі одна з учасниць цього конфлікту.

Судячи з усього, громадяни України відійшли від шезлонгів, коли туди прийшов росіянин, прибрав їхні речі і викинув убік, а сам зайняв їхнє місце.

Ролик розпочинається з репліки росіянина: «Що вам повторити? Що ви понакидали свої речі?.. Кінчені, невиховані тварюки». Після того, як українки покликали на допомогу охорону, громадянин рф почав говорити про війну і дорікати жінкам у тому, що вони приїхали відпочивати до Туреччини, мовляв, краще б проспонсорували ЗСУ.

«Чуєш, ти, бл**ь, скільки у тебе »микол« полягло? Що, приїхали відпочивати? Краще б проспонсорували свою армію. Кінчені. Такі ж ростуть», - сказав росіянин.

Останнє речення стосувалася дитини, що стояла поруч з українкою.

Далі громадянин росії почав говорити про так звані «ЛДНР», назвавши їх «своїми територіями», він стверджує, що воював там: «Ми вже з'їздили, були (на Донбасі, – ред.). Вам фото показати, як я »микол« розмочив?... Їб*них »микол« їб*шив! Кінчені, бл**ь... І гроші витрачаю з ваших: знаєш, скільки я замочив таких, як ви?».

Чоловік отримав покарання Пізніше стало відомо, що цього росіянина після конфлікту з українками виселили з готелю і відправили в поліцію.

Тепер він у Туреччині дає свідчення правоохоронцям, повідомляється в Telegram-каналі «Андріюк online».

«Трохи хороших новин з Туреччини. Російського терориста сьогодні виселили з готелю і відправили в поліцію. Дає там свідчення», - йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена