Міністерство оборони розпочало рекрутинг до ЗСУ: подробиці

Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним

ФОТО: ілюстративне

Міністерство оборони разом з організацією Lobby X запустили проєкт з рекрутингу до лав Збройних сил України. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства.

 Заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв підписали відповідний договір, за умовами якого  рекрутери безкоштовно виконуватимуть роботу в інтересах ЗСУ.

“Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. Незабаром в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями”, - зазначила Наталія Калмикова.

Голова організації Lobby X підкреслив, що співробітництво із Міністерством оборони дозволить масштабувати роботу в пошуку кадрів різних професій.

Читайте також: у Міноборони готують звільнення трьох командувачів.

“Армії потрібні люди різних професій –  від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили”, - наголосив Владислав Грезєв.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк