"Міс Львів" поскаржилась на переслідування російським пропагандистам

1621429
1621429

Наталія Болюх, львівська «Міс 2018» заявила в ефірі російського пропагандистського каналу, що її переслідують у рідному місті, через поїздку до Москви. Про це повідомив “Перший канал”, на якому вийшла програма.

«Я прилетіла до аеропорту. Виходжу — до мене підходять чоловіки. Беруть мене за руки і кажуть: «Може, тебе назад до Москви відправити?». Я кажу: «Облиште мене. Взагалі не підходьте», і продовжую йти.

Він до мене підбігає і каже: «Давай, може за тобою ще й «Хаммер» під’їде?». Я кажу: «Який «Хамер»?». Він: «На московських номерах», — сказала вона. За словами жінки, вона не висловлювала політичних заяв, отже «репресії» з боку «націоналістів» безпідставні.

Водночас, додала, що не бачить нічого поганого у своїх зв’язках з росіянами.

При цьому Болюх погодилась з так званими ведучими, які назвали активістів Революції Гідності «агресивними, тупими людьми, які представляють меншість, визначають майбутнє більшості».

Нагадаємо, що Наталія Болюх нещодавно потрапила у скандал, виставивши фото з російським чиновником Держдуми в «Instagram».

Журналістам вона відповіла, що їздить у Росію виключно через приятельські стосунки та має там друзів. За інформацією видання, росіянин, з яким українська «Міс» фотографувалась, є чиновником Держдуми. 

Це підтвердили численні світлини з кабінету й приміщень парламенту РФ.

varta1.com.ua: Новини