Місцева партія отримала найвищі оцінки: у Львівській міській раді пройшла атестація депутатів

Партія «ВАРТА»

За результатами проведення «Атестації депутатів місцевих рад: перший рік повноважень ЛМР» роботу фракції «ВАРТА» визнано однією з найкращих.

Депутати «ВАРТИ» продемонстрували з усіх критеріїв моніторингу стабільно високі показники, серед них, відкритість і прозорість, доброчесність, підзвітність.

За даними «Опори», моніторинг засвідчив високий рівень відкритості новообраного депутатського корпусу Львова для громадськості.

Оцінювання першого року діяльності кожного із депутатів Львівської міської ради відбувалось за шкалою від 0 до 5 балів. Найвищий цьогорічний бал — 4 отримали усі депутати фракції «ВАРТА».

Фракція «ВАРТА» — це Юрій Мартинюк, Наталія Шелестак, Ігор Зінкевич, Валерій Веремчук, Тарас Ворко, Неля Васюта, Орест Печенко.

Депутати «ВАРТИ» мають високі показники з відвідування та проведення депутатських комісій, пленарних засідань, виступів та подачі депутатських запитів.

За даними експертного опитування, участь в якому взяли 28 осіб із журналістського, громадського і академічного середовищ було сформовано показники у вигляді відсоткового відношення оцінок за кожного з обранців. За цим опитуванням друге і третє місця серед 64 депутатів розділили Ігор Зінкевич та Валерій Веремчук — по 19 балів.

За підсумками депутатської діяльності у 2021 році звіт на Інформаційному порталі оприлюднили 24 з 64 обранців (37,5 %). Найкращий показник звітування у депутатів фракцій “ВАРТА” та “Голос” (наявні звіти усіх депутатів).

Щодо інформації про графік, час і місце прийому громадян у фракційному зрізі статистика відвідування пленарних засідань виглядає так: найкращий показник — 96 % відвіданих засідань у фракції партій “ВАРТА” та «Європейська Солідарність».

Детальніше про атестацію: https://bit.ly/3S8f8uw.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також