Міська рада не радить купувати квартири у 30 новобудовах Львова

nezakonni-26-02-2019-900x554
nezakonni-26-02-2019-900x554

Інспектори виявили самовільне будівництво у Львові на вул. Смілій, 1а та на вул. Варшавській, 171 (ЖК «Хелен Таунхаус»). Тож Львівська міська рада публічно застерігає львів’ян бути обачними й не купувати квартири у неперевірених забудовників. Про це повідомила пресслужба ЛМР.




«На об’єкті, що на вул. Сміла, 1а, роботи розпочались ще у 2020 році. Однак ми тоді не могли проводити перевірок, оскільки у нас забрали повноваження. Тепер ми відкрили перевірку, за підсумками якої зрозуміли, що там відбуваються будівельні роботи без дозвільних документів», — зазначив начальник Інспекції ДАБК м. Львова Тарас Павлишин.


Також він додав, що на вул. Варшавській, 171 забудовник відновив будівництво багатоквартирного будинку також без необхідних дозвільних документів. Тому Інспекція притягне до відповідальності власника ділянки.


«Стосовно вул. Варшавської, 171, то там раніше продавали квартири через Інтернет, ми бачили інформацію щодо ЖК «Хелен Таунхаус». Зараз будівельні роботи там відновили, і ми запустили перевірку. Там будується багатоквартирний будинок на 4 поверхи без необхідних документів. Нам важливо, щоб люди знали, що ці роботи самовільні і не купували там квартир», — додав Тарас Павлишин.


Міська рада подає оновлений перелік забудовників, що ведуть будівництво із порушеннями, а відтак зарекомендували себе недобросовісними. З ним можна ознайомитися за посиланням.



varta1.com.ua: Новини