Місто перетворилось на кладовище: у Маріуполі під завалами багатоповерхівки знайшли тіла 200 людей

Люди переховувалися від обстрілів у підвалі

ТІЛА ЗАГИБЛИХ МАРІУПОЛЬЦІВ. ФОТО З TELEGRAM АНДРЮЩЕНКА

У тимчасово окупованому російськими загарбниками Маріуполі продовжують розбирати завали. Під час розбору зруйнованої багатоповерхівки в районі приміської АЗС-2 по проспекту Миру було знайдено тіла 200 людей із високим ступенем розкладання.

Ці люди переховувалися від обстрілів рашистів у підвалі. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, пише «Оbozrevatel».

Він зазначив, що місцеві відмовилися збирати та упаковувати тіла загиблих, через це МЧС країни-агресорки РФ залишило місце робіт. Поки тіла залишаються в руїнах, а сморід чутно майже у всьому кварталі.

«Через запровадження роботи з поховання та ексгумації так званої »державної корпорації «ритуал» з Донецька процес перепоховання з дворів багатоповерхівок фактично зупинено", — додав Андрющенко.

За його словами, для «офіційного» безплатного перепоховання загиблого необхідно дочекатись черги. Після цього самостійно привезти його тіло в «морг» та погодитися із тим, що загиблий нібито був вбитий саме українською армією. Внаслідок цього, в імпровізованому моргу біля «Метро» на вулиці лежить велика кількість тіл.

«Місто перетворилось на суцільне кладовище. Лють. Просто Лють», — наголосив він.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також