Мітинги під телеканалом "НАШ": один із затриманих погрожує здійснити самогубство (відео)

image
image

Одного з мітингувальників під офісом телеканалу «НАШ» затримали. Однак вже у поліції чоловік видерся на вікно відділку та погрожує стрибнути вниз, якщо його спробують зняти. Про це повідомляє «РБК-Україна».

Нагадаємо, що зранку, 4 лютого, під головним офісом телеканалу «НАШ» у Києві відбувались мітинги. Люди вимагали закрити його вслід за телеканалами групи Медведчука — «NewsOne», «ZIK» та «112».

Пікетувальники говорять, що влада не включила у список санкціонованих ЗМІ ще один проросійський канал.  Нагадаємо, що власником телеканалу «НАШ» є представник від партії «ОПЗЖ» Євген Мураєв.

Під час акції між представниками телеканалу й учасниками акції сталася перепалка. Також відбулася  колотнеча між активістами та правоохоронцями.

На відео, яке поширили у соцмережах, чути, що чоловік вимагає, аби на місце прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Я вимагаю, аби Аваков з’явився прямо сюди. Я вимагаю, аби тут з’явилися всі телеканали. Щоб вони транслювали мої вимоги. Я вимагаю, щоб закрили телеканал “НАШ”. Я вимагаю, щоб всі проросійські телеканали були закриті”, — сказав чоловік.

До слова, станом на 15:30 год, акція завершилася й активісти залишили територію перед телеканалом.

https://www.facebook.com/100000363404412/videos/3950966024925472/

Відео: Маркіян Яциняк

varta1.com.ua: Новини