Момент ДТП: п'яний водій збив пішохода порушника (ВІДЕО 18+)

Момент ДТП зафіксувала камера спостереження.

Фото ГУ НП Полтавської області

У Полтаві кросовер збив пішохода-порушника. Як виявилося, водій авто був у стані сп’яніня. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Автопригоду зафіксувала камера нагляду за дорожнім рухом. На відео видно, що чоловік переходив шестисмугову проїзну частину в забороненому для переходу місці та зупинився на подвійній суцільній смузі, чекаючи можливості перебігти далі. Водій кросоверу, рухаючись лівою смугою, зачепив пішохода, що стояв, лівою частиною свого авто. Від удару горе-пішохода відкинуло на декілька метрів. Водій, не зупиняючись, з місця пригоди поїхав.

Відео оприлюднили у соцмережах. 

Подробиці автопригоди розповіли у пресслужбі поліції Полтавської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 лютого, близько 19:00 год, на вулиці Європейській, у Полтаві. За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля «Toyota RAV4» допустив наїзд на полтавця, 1957 року народження, та втік з місця події. Поліція встановила правопорушника та розпочала розслідування», — йдеться у повідомленні.

Пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

«Працівники поліції встановили місце знаходження автомобіля та водія-втікача упродовж двох годин. Правопорушником виявився 36-річний мешканець Полтавського району, який перебував в стані алкогольного сп’яніння», — додали в поліції.   

За цим фактом слідчий поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочав досудове розслідування за частиною 1 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також