Момент ДТП: в Луцьку 16-річний за кермом "Renault" влетів у натовп пішоходів, які переходили вулицю (ВІДЕО 18+,ФОТО)

шдш
шдш

У неділю, 12 грудня, у Луцьку водій легковика «Renault», втікаючи від поліцейських, збив чотирьох пішоходів. Про це повідомляла «Варта1», з посиланням на «Волинські новини».


Пізніше у виданні уточнили, що за кермом автомобіля «Renault Megane» перебував 16-річний підліток. Відео моменту ДТП потрапило на реєстратор і було оприлюднено в мережі «Тік-Ток».

Додамо, що автопригода відбулася близько 15 години, на проспекті Соборності, у Луцьку. Автомобіль «Renault Megane», тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох людей, які перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора. Після наїзду на пішоходів автомобіль врізався у дерево. 16-річний керманич та його пасажири намагались залишити місце ДТП.

Окрім цього повідомляється, що втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Двох травмованих в аварії доправили до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані — до обласної клінічної лікарні.

Як пишуть у ЗМІ, за попередньою інформацією 4 особи травмовані. Серед травмованих — мати та 5-ти річний син.

https://youtu.be/qbi5gmdl8ws

varta1.com.ua: Новини