«Моя сім'я такого не їсть»: суддя з понад мільйонною зарплатою на рік перебирав харчами для переселенців

Прийшов за гуманітарною допомогою, проте крупи, тушковане м’ясо, шпроти, сардина та інші продукти йому не підійшли

ФОТО: "Prosud"

Вчора, 6 січня, донецький суддя, в якого зарплата за рік склала понад 1,2 млн грн, прийшов до волонтерського штабу в м. Бровари за гуманітарною допомогою для переселенців, які перебувають в складних життєвих обставинах. Проте, згодом  повернувся до волонтерів і повідомив, що «моя семья и дети такого не едят».

Про це повідомляє проект, який спрямований на контроль діяльності суддів, Prosud.

За даними Prosud, на фото суддя Донецького окружного адміністративного суду – Іван Голошивець. Зазначається, що його дружина також отримувала допомогу для переселенців.

«Однак на цьому історія не закінчилась: суддя Голошивець, очевидно, передивившись вміст продуктового набору всією родиною – повернувся до волонтерів і повідомив, що «моя семья и дети такого не едят». Складно уявити, які продукти хотів побачити суддя в складі набору, але крупи, тушковане м’ясо, шпроти, сардина та інші продукти – йому не підійшли.», - йдеться у дописі.

У проекті вирішили детальніше придивитися до судді Івана Голошивця й ось лише частина фактів, які вдалося виявити:

  •  Голошивець – є претендентом на посаду члена Вищої ради правосуддя за квотою президента;
  •  Попри те, що Донецький окружний адмін суд був виведений у м.Слов’янськ – місцеві мешканці кажуть, що Голошивець та вся його родина нібито не перший рік проживають в Київській області. А за словами місцевих волонтерів, вони неодноразово приходили отримувати допомогу як ВПО, однак, вже не вперше отримання допомоги закінчується поверненням речей як «недостойних його родини».

У Prosud пообіцяли, що згодом детально розкажуть про майновий статус та доходи судді, щоб люди самі могли зробити висновок чи дійсно суддя настільки потребує гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затримано скандальну суддю, яка рік перебувала у розшуку (ФОТО).

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк