«Може без поліції, час займає»: скандальний бізнесмен зі Львівщини вчинив ДТП і поїхав (ВІДЕО, ФОТО)

Потерпілий не погодився «вирішити питання», а бізнесмен взяв і поїхав

Скриншот з відео

У Львові на вулиці Стрийській сталася дорожньо-транспортна пригода. Львів’янин Остап Романів, стверджує, що винуватець ДТП - бізнесмен з неоднозначною репутацією - Микола Лагодич з Дрогобича.  Чоловік оприлюднив допис про ДТП на сторінці у Facebook

"Вчора ввечері, приблизно о 20:28, на вул. Стрийській в мене вʼїхав чорний Range Rover, за кермом якого був ймовірно нетверезий водій. Розбив бампер, фару, зімʼяв кришку багажника. Вийшов з машини з пачкою готівки і пропонував не викликати поліцію, а після моєї відмови втік з місця ДТП" - пише Остап Романів.

За кермом Range Rover-а (ДНЗ СА0393ІР) як стверджує Романів, був бізнесмен з Дрогобича Микола Лагодич. Свій допис він підкріпив короткими відео, де дійсно чути, як чоловік каже: «Може без поліції, час займає»

Однак потерпілий все ж викликав правоохоронців на місце ДТП за адресою Стрийська 258

«Патрульні прибули приблизно за 5-6 хв після аварії, водія подали в розшук, але його досі не затримали, тому довести водіння в нетверезому стані навряд вийде» - стрверджує Остап Романів.

Що відомо: Микола Лагодич – відомий у Дрогобичі бізнесмен з неоднозначною репутацією. Він та його син Артур неодноразово потрапляли у скандали через конфлікти з місцевими підприємцями. Два роки тому Миколі Лагодичу спалили автомобіль Range Rover.

Також Лагодич-старший стріляв з рушниці на території дитячого садочка в Дрогобичі. Після цього інциденту зброю у Лагодича вилучили, а прокуратура повідомила, що готує йому підозру.

Зокрема, у березні 2023-го бізнесмена ловили за кермом у стані наркотичного сп'яніння.

Також, у червні 2020-го Лагодич влаштував стрілянину з рушниці у Дрогобичі. Також уже в листопаді цього ж року він звинувачував охорону львівського «Гранд готелю» у нібито нападі та побитті.

А минулого року прізвище Лагодича знову потрапило на шпальти ЗМІ через скандал зі собаками. Алабаї бізнесмена роздерли на вулиці чого пса

Читайте також: власник алабаїв, які розгулювали вулицями Дрогобича і роздерли собаку, опублікував відео-вибачення

Згодом однак виявилося, що в невідповідному утриманні тварин винна 34-річна мешканка.

Суд вирішив долю алабаїв скандального бізнесмена з Львівщини, які кидалися на людей та загризли собаку



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена