На автодорозі «Київ-Чоп» сталася смертельна ДТП (ФОТО)

На Рівненщині водій легковика в’їхав у напівпричеп тягача

У Рівненському районі унаслідок зіткнення вантажівки і легковика загинула жінка.

Як повідомили у Нацполіції Рівненської області, летальна автопригода сталася учора, 18 грудня, близько 22:40 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Велика Омеляна.

27-річний дубенчанин, водій автомобіля «Volkswagen Passat», не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з напівпричепом тягача «Renault Magnum». Кермувальник останнього, 34-річний житель Харківщини, через несправність вантажівки зупинився на узбіччі, включивши аварійну світлову сигналізацію, а для кращого розпізнавання — повісив на напівпричіп світловідбивний жилет.

Унаслідок ДТП 26-річна пасажирка, жителька міста Дубно, отримала тілесні ушкодження несумісні із життям та померла у кареті «швидкої» по дорозі у лікарню.

Обидва керманичі тверезі та не травмувалися. 27-річний дубенчанин пояснив, що запізно побачив вантажівку.  У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини ДТП. Транспортні засоби вилучені.

Читайте також: на Львівщині через ДТП дуже ускладнено рух транспорту.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, слідчі розпочали досудове розслідування за ч.2 ст. 286 КК України.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий