На автодорозі "Львів–Пустомити" сталася смертельна ДТП: водій загинув на місці (фото)

0bc8fae5-7a62-4a17-91a4-fd3d955849c1
0bc8fae5-7a62-4a17-91a4-fd3d955849c1

Сьогодні, 14 серпня, близько 11.40 год., на автодорозі «Львів–Пустомити», сталася смертельна аварія з участю автомобілів «Mercedes-Benz» та «ВАЗ». Про це очевидці аварії повідомили очільнику ГО «Варта1» Ігору Зінкевичу.

ДТП відбулась за с. Малечковичі, не доїзджаючи до Сокільників.

«Водій »ВАЗ« загинув на місці події до приїзду швидкої», — йдеться у повідомленні.

Пристуні правоохоронці, які з’ясовують обставини ДТП.

ОНОВЛЕНО: Як уточнив, на місці події, кореспондент «Варта1», водій «ЖИГУЛІ» загинув, у результаті отриманих травм на місці аварії.

Станом на 12:50 год., тіло загиблого так і знаходиться в автомобілі. Очікують прибуття рятувальників, для деблокування тіла з автомобілю «ВАЗ».

Щодо іншого учасника аварії, автомобіля марки «Mercedes-Benz», 2001 року випуску ВС0686ІА, там усі живі, спрацювали подушки безпеки. Також на місці події зібралася значна група підтримки водія «Mercedes».

«В автомобіля »Mercedes-Benz« ушкоджена більше ліва передня сторона, у »ВАЗа« аналогічно. Що стало причиною зіткнення транспортних засобів — буде з’ясовувати слідство. Оскільки, наразі, невідомо чи водій »ВАЗа« спричинив виїзд на сустрічку, чи водій автомобіля »Mercedes-Benz«. Хоча зараз положення автомобіля »ВАЗ« крайнє праве (притертий до відбійника). А автомобіль »Mercedes-Benz« стоїть боком по смузі, впертий у відбійник», — доповнив кореспондент.

Як згодом повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, автомобілем «Mercedes-Benz» керував 32-річний мешканець міста Пустомити, автомобілем «ВАЗ» керував 61-річний львів’янин. 

https://youtu.be/jaI84P_LOKU




 

varta1.com.ua: Новини