На Буковині батько загинув на очах у сина (ФОТО)

Трагедія сталася 20 січня у Вижницькому районі

Фото: НПУ

Сьогодні вночі, 20 січня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Берегомет, Вижницького району, сталася дорожньо-транспортна пригода. Виїхавши на місце події, поліцейські попередньо встановили, що 43-річний водій автомобіля «ЗАЗ-1103 Славута» не впорався з керуванням та зіткнувся з металевою огорожею. Про це повідомляє Нацполіція Чернівецької області.

Від отриманих травм, кермувальник, мешканець села Мигове, загинув на місці ДТП. 20-річного сина загиблого із травмою хребта та переломом ноги медики доправили до лікарні.

За вказаним фактом слідчі Вижницького районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: НПУ

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також

В Україні дозволили застосовувати мисливську зброю для виконання завдань тероборони

Летальне застосування мисливської зброї під час виконання завдань територіальної оборони дозволяється для самооборони, а також з метою виконання завдань щодо відсічі збройній агресії проти України