На Буковині п'яний водій збив на смерть велосипедистку та втік з місця події (ФОТО)

Жінку знайшли на узбіччі дороги

ФОТО: ГУНП у Чернівецькій області

У  п’ятницю ввечері, 29 березня, у місті Сокиряни Чернівецької області 35-річний водій у стані сп'яніння збив на смерть 43-річну велосипедистку та втік з місця події. Згодом правоохоронці розшукували водія, який мав ознаки сп’яніння. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Чернівецькій області.

«До поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Сокиряни на узбіччі дороги виявили труп жінки із травмами», - йдеться у повідомленні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення автопригоди із смертельним наслідком, причетний 35-річний місцевий житель. Попередньо правоохоронці встановили, що водій на момент вчинення ДТП був в стані сп’яніння.

Фото: ГУНП у Чернівецькій області

За фактом ДТП правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За скоєння аварії зі смертельним наслідком йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося: на Львівщині водій збив жінку під час руху заднім ходом

Поліцейські затримали буковинця, а автомобіль Audi А6 вилучили та помістили на арештмайданчик. Тіло загиблої 43-річної жительки села Коболчин правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк