На Буковині попрощаються зі загиблою Героїнею

Вічна пам’ять!

У Чернівцях попрощаються з військовою Іриною Гордієвич, яка загинула у місті Щастя, на Луганщині у перший день повномасштабного вторгнення. Про це пише «molbuk.ua».

Дату прощання повідомила товаришка Ірини Власта Чубовська.

«Прощання з Іриною відбудеться 17 серпня, об 11 годині, біля дому по вулиці Руська, 249, 2 під’їзд, місто Чернівці. Хто має можливість провести нашу подругу в останню путь — о 12:00 год. на Годилівському кладовищі у м. Чернівці. Герої не помирають!!! Ти завжди будеш з нами зірочкою на небі», — написала Власта.

Шкільна товаришка військової Леся Федоренко повідомила, що Ірина Гордієвич — родом із Івано-Франківщини, пізніше переїхала до Чернівців. 

«Іра. Вона була на кілька років молодшою від мене. Ми зналися ще зі школи. Іра останні вісім років служила у Нацгвардії. Вона була позитивна, незалежна, трохи епатажна і дуже смілива. Любила фотографуватися і фотографувати. Вона любила життя і була щаслива у Щасті. У Щасті й загинула. У перший день повномасштабного вторгнення рашистів. Ти — наша Геройка, Iren Lilith!», — написала Леся Федоренко.

19 червня Ірині мало виповнитися 48 років. Ірина була за фахом юристом.

Нагадаємо, у Пентагоні поставили оцінку Збройним силам України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт