На Буковині шестирічна дитина жорстоко вбила собаку: зоозахисники звернулися до поліції (ВІДЕО 18+)

Від побаченого волосся стає дибки

Фото ілюстративне

У Чернівцях сталася подія, яка не вкладається в голові адекватної людини. Шестирічна дівчинка проникла на терасу чужого будинку та вбила маленького собаку. Дитина двадцять хвилин знущалася з пса, кидала його об підлогу та била ногою по голові. Про шокуючий випадок повідомили у «UAnimals».

Внаслідок цього, тварина загинула.

«Команда «UAnimals» звернулася з заявою до поліції стосовно вбивства собаки та підготувала заяву-повідомлення в Службу у справах дітей. Шестирічна дівчинка була без нагляду і за цей безжалісний вчинок відповідальність мають понести батьки.

Закликаємо правоохоронні органи відреагувати на цю ситуацію, адже з жорстокого поводження з тваринами починається жорстоке поводження з людьми. Про хід справи ми повідомимо згодом», — йдеться на сторінці зоозахисників.

Також у місцевих «Telegram»-каналах повідомляються подробиці інциденту.

«Малолітня дитина, відомої в окремих колах чернівчан грумерки “Van Dog”, продемонструвала виховання своєї матері в дусі любові, турботи і співчуття до «братів наших менших».

Скориставшись відсутністю сусідки, перелізаючи через огорожу на терасу чужої квартири, де були зачинені двоє песиків (один з яких породи «йоркширський тер’єр») впродовж майже 20 хвилини жорстоко вбивала маленьку собачку», — йдеться у підписі до відео.

ВІДЕО 18+ ТУТ (Людям із слабкою психікою прохання не дивитися)

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена