На Буковині трагічно загинула дитина

Лікарям не вдалося врятувати життя

Фото ілюстративне

Нещасний випадок, внаслідок якого загинула дитина відбувся вчора 8 червня.  До рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі у селі Комарівці, Сторожинецької ТГ, Чернівецького району. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Чернівецької області.

«За попередніми висновками фахівців, пожежа виникла через дитячі пустощі з вогнем. Ймовірно, у будівлі діти гралися сірниками, а згодом очевидці помітили, що всю споруду охопив вогонь. Полум’я поширювалося дуже швидко, адже стіни будівлі були саманні, а всередині зберігалось сіно», — повідомили у рятувальників.

Площа пожежі склала 200 кв. м, а один із дітей, що був всередині будівлі, отримав сильні опіки.

Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали на момент приїзду.

«4-річного хлопчика з опіками у важкому стані госпіталізували до лікувального закладу міста Чернівці, де пізніше дитина померла», — додали в ДСНС.

Додамо, що в Україні — близько 10 тисяч дітей, з яких 25–40 дітей гинуть внаслідок опіків, несумісних із життям. За частотою опікові травми займають друге місце серед дитячого травматизму, проте за важкістю клінічного перебігу, складністю лікування та наслідками — є одними із найскладніших.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена