На Буковині жінка прив’язала свого 10-річного сина ланцюгом та тримала його у дворі (ФОТО)

Матір пояснила свої дії як метод виховання, щоб запобігти бешкету сина

У Чернівецькому районі 34-річна жінка прив’язала свого 10-річного сина ланцюгом до ноги та тримала його у дворі. Поліцейські задокументували злочинні дії буковинки. Дитину вилучили з сім’ї та передали медичним працівникам. Про це повідомили у Нацполіції Чернівецької області.

 Інформацію про катування дитини надала староста Старостинського округу, яка помітила хлопчика, прив’язаного до ланцюга, коли проходила повз.

«На місце події прибули поліцейські, слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські та співробітники служби у справах дітей. Наразі дитина перебуває в дитячій лікарні. Мати виховує ще чотирьох синів віком 3, 4, 6 і 7 років, а 14-річна донька живе з бабусею. Всі діти зараз під наглядом родичів до рішення фахівців», - йдеться у повідомленні.

Фото: ГУНП у Чернівецькій області

Читайте також: на Львівщині суд покарав матір, чий син вдарив дівчину електрошокером в живіт

Жінка пояснила свої дії як метод виховання, щоб запобігти бешкету сина. Слідчі Чернівецького районного управління поліції, за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за статтею 127 Кримінального кодексу України (катування). За цей злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі