На Буковині нареченому, який зі зброєю святкував весілля, загрожує 7 років позбавлення волі (ВІДЕО)

Screenshot-3
Screenshot-3

Проїжджаючи центром села, зловмисник знехтував правилами поведінки в суспільстві та стріляв з автоматичної зброї поряд з оселями громадян. Про це інформує Поліція Чернівецької області.

Інцидент стався ще 25 липня, в селі Нижні Петрівці, Чернівецького району, тоді рухаючись на автомобілі «BMW X-5», 27-річний наречений декілька разів вистрілив з автоматичного карабіна в повітря.

Відео стрілянини було опубліковане у соціальних мережах.

Власник зброї 33-річний односелець й товариш нареченого. За безвідповідальну передачу зброї іншій особі йому анульовано дозвіл на її зберігання та використання.

Також його буде притягнуто до відповідальності відповідно до статті 190 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

27-річному чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 4 статті 296 (хуліганство) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї та незаконне поводження з нею підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі.

[arve url=«https://www.youtube.com/watch?v=gw2yInmlwBY» loop=«no» muted=«no» /]

varta1.com.ua: Новини