На Буковині підлітки мучили лисеня і знімали тортури на відео (ВІДЕО)

апик
апик

У Чернівецькій області поліцейські встановлюють осіб, причетних до знущання над лисеням. Про це повідомили сьогодні у відділі комунікації обласної поліції.

Компанія молодих людей жорстоко поводиться з твариною, правоохоронці виявили це 6 серпня в соціальних мережах.

«Під час перевірки інформації, поліцейські встановили автомобіль, зафіксований на відео, а також визначили коло осіб, які можуть бути причетними до знущання над твариною. За результатами проведеної першочергової перевірки співробітники Чернівецького РУП скерували матеріали на належністю до підпорядкованого їм відділення поліції № 1 (м. Сторожинець)», — повідомили у поліції.

За жорстоке поводження з тваринами чинним законодавством передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

У спільноті «Небайдужі Че» вдалося знайти і саме відео, на якому видно як хлопці  завдають болю тварині.

«Не всім батькам вдалось привити своїм дітям хоча б мінімальні рамки взаємоіснування на планеті з іншими живими створіннями. Тому, у таких випадках на захист невинних життів стає закон, який в Україні є і від нас усіх залежить чи працюватиме він належно.

Закликаємо всіх не мовчати коли бачите знущання над тваринами, фіксуйте такі випадки, поширюйте у соцмережах та пишіть заяви у правоохоронні органи. Подивіться на це відео!? Невже у вас воно викликає позитивні емоції. Як мінімум викликають подив такі »веселощі«, чому біль, страждання та смерті приносять цьому молодику та його колегам радість. У голові не вкладається як можна отримувати задоволення від знущань над маленькою лисичкою, що стало причиною таких порушень психіки!?» — повідомили у дописі до відео.

varta1.com.ua: Новини