На Буковині затримали "підривника" поштоматів "Нової пошти" (фото)

енре
енре

Вчора вранці до поліції надійшло повідомлення про те, що у різних містах України було підірвано два поштомати. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Про це повідомили у Департаменті карного розшуку у «Telegram».

Працівниками управління карного розшуку поліції Києва, Департаменту карного розшуку, Головного слідчого управління, інших оперативних служб Нацполіції, поліцейських Львівського, Чернігівського, Чернівецького, Рівненського, Одеського регіонів, спільно з співробітниками Служби безпеки України та за процесуального керівництва Київської міської прокуратури встановлено фігуранта, причетного до вчинення вказаних злочинів.

За силової підтримки спецпризначенців «КОРД» ГУНП в Чернівецькій області його було затримано.

[caption id=«attachment_296380» align=«alignnone» width=«322»] Фото: «Київ Оперативний»[/caption]

Зловмисником виявився 32-річний чоловік, який з нещодавна мешкає у Чернівцях. Він діяв умисно, спланував кожен крок, зазделегідь закупивши матеріали, необхідні для виготовлення вибухових пристроїв. У подальшому чоловік відправив піротехнічні вироби до м. Київ та м. Одеса, які здетонували знаходячись вже безпосередньо у поштоматах.

Які мотиви вчинення вказаних злочинів встановлюються. Затриманого «підривача» доставлено до Оболонського управління поліції для проведення слідчих дій та оформлення процесуальних документів у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання оголошення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, вчора пролунали вибухи у двох відділеннях — Києва та Одеси.

varta1.com.ua: Новини