На Черкащині кинули гранату у двір матері військового: чоловіка затримали (ФОТО)

З собою затриманий мав ще три гранати

Поліцейські Черкащини затримали чоловіка, який кинув вибуховий пристрій на подвір’я односельців. Про це повідомила поліція Черкаської області.

Подія трапилась 17 серпня близько 17 години в одному із сіл Черкаського району.  Поліцейські на місці з’ясували, що внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Деякі пошкодження були виявлені на паркані. З місця слідчо-оперативна група вилучила залишки вибухового пристрою.

Оперативники з'ясували, що до вчинення хуліганських дій причетний 38-річний місцевий житель - порушник прийшов до будинку, де мешкає матір військовослужбовця та кинув предмет, що вибухнув.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час невідкладного обшуку у затриманого виявили й вилучили три предмети схожі на гранати іноземного виробництва. 

Фото: ГУНП у Черкаській області

 Слідчі поліції за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомляли: у Львові пʼяні молодики кидали «страйкбольні» гранати з вікна будинку

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також