На Черкащині кримінальний авторитет побив військового і змусив його записати відео з вибаченнями (ВІДЕО)

У МВС прокоментували інцидент

Вчора, 9 вересня, у мережу потрапило відео очевидців побиття ексвійськовослужбовця у місті Сміла Черкаської області. Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження, а у МВС прокоментували інцидент, інформує «Київ 24».

Реакцію на побиття колишнього військового оприлюднив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у телеграмі.

“Ганебна ситуація у Смілі. Ніхто й ніколи не має права принижувати ветеранів. Все, що відбулось, отримає належну і жорстку реакцію правоохоронців”, — написав урядовець.

За його словами, вже розпочато кримінальне провадження щодо справи. Всі факти будуть встановлені.

“Голова Нацполіції доповів мені про перші результати та розпочату службову перевірку щодо дій (чи, вірніше, можливої бездіяльності) місцевих поліцейських”, — розповів Клименко.

Побиття ексвійськового у Смілі

Нагадаємо, на Черкащині кримінальний авторитет побив військового і змусив його вибачатися за пост у фейсбуціі. У мережі поширили повідомлення, що військовослужбовець Анатолій Гончаренко перебував у Черкаській області на лікарняному після контузії. У соцмережі він написав про інцидент на дорозі, під час якого незнайомці створили аварійну ситуацію й принижували гідність його батьків.

Він попросив допомогти ідентифікувати особу за номерами автомобіля.

Власником виявився місцевий кримінальний авторитет Вадим Долотенко. Чоловік викликав Гончаренка на зустріч, де вдарив військового і змусив його записати відео з вибаченням.



varta1.com.ua: Новини

Коментарі

БК
бобер курва

повішайте того кримінального п***ра на дереві

Читайте також