На Черкащині "блогери на євробляхах" заради відео влаштували стрілянину (відео)

Screenshot_1
Screenshot_1

У місті Золотоноша, на Черкащині, група блогерів улаштувала на вулиці стрілянину з вікна автомобіля на «єврономерах». «Гангстери» знімали все на відео та хизувалися цим у мережі.

На щастя, внаслідок інциденту, немає загиблих та постраждалих. Про це, на своїй сторінці у «Facebook», повідомив начальник кримінальної поліції у ГУНП у Черкаській області Руслан Осипенко.


"Є така прикмета — коли ти з друзями уявив себе гангстерами, або, мабуть, золотоніським «кланом Шелбі», думаєш, що можна палити з вікна авто, і вважаєш себе особливим — то доброго ранку тобі побажають хлопці-спецпризначенці та опери. Вони продемонструють тобі досягнення Нацполіції. Також запевнять у користі для хребта лежання на твердій поверхні підлоги, а потім відвезуть на екскурсію до відділу поліції, — написав він.


Правоохоронці вилучили на місці події гільзи, а наступного ранку провели обшуки та затримання, з участю спецпризначенців, та виявили пістолет калібру 9 мм, який скерували на експертизу. Стрілків доправили до відділу поліції.

Осипенко зазначив, що у справі триває слідство, за таке хуліганство порушникам правопорядку загрожує до семи років позбавлення волі.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=322&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fosypenko.ruslan%2Fvideos%2F296959535368687%2F&show_text=false&width=560

varta1.com.ua: Новини