На Чернігівщині селяни заправили бензовоз окупантів іржавою водою (ВІДЕО)

Загарбники захопили телевізор, купу тряпок, інструменти та заморожений гарбуз

На Чернігівщині, в селищі Лосинівка, селяни забарикадували сільськогосподарське підприємство та заправили бензовоз окупантів іржавою водою.

Про це розповіли місцевий підприємець та його батько, а відео оприлюднив на своїй сторінці в «Facebook» ніжинський журналіст.

За його словами, у смт Лосинівка, Чернігівської області, війська російських окупантів провели «блискучу операцію» — заїхали колоною з танків і БТРів до двору підприємця. На щастя, сім’я вчасно зреагувала та сховалася. Крім цього, паркан їхнього підприємства був завчасно забарикадований і БТР його не протаранив.

«У результаті «блискуче проведеної військової операції», рашистським оркам вдалося захопити літню кухню. Їм сміливо протистояв старий дід з ковінькою. Московити віджали «бендерівський», телевізор, купу тряпок та інструментів. Також захопили символ емансипації українських жінок — заморожений гарбуз», — написав журналіст.

Замість дизпалива селяни підготували в ємності для пального іржаву воду з брудом. Цією сумішшю російські військові й заповнили свій бензовоз.

«Думаю, що ми все правильно зробили», — підсумував місцевий підприємець.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також