На Чернігівщині у ДТП травмувалися дев’ятеро людей (ФОТО)

dtp-9postragdalix
dtp-9postragdalix

У неділю, 9 січня, близько 21 години 30 хвилин, поблизу села Городище, Ніжинського району, що на Чернігівщині, на автошляху М-02 «Кіпті–Глухів–Бачівськ», внаслідок зіткнення легкового автомобіля та мікроавтобусу, постраждало дев’ятеро людей.  Серед постраждалих — одна дитина. Про це повідомили у пресслужбі поліції Чернігівської області.


На місці ДТП поліцейські встановили, що водійка легкового автомобіля, 45-річна мешканка Київщини, поблизу села Городище, Ніжинського району, не впоралася з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з мікроавтобусом під керуванням 26-річного чернігівця.


Внаслідок ДТП, травм зазнали водійка легковика і її малолітня пасажирка, а також водій та шестеро пасажирів мікроавтобуса.



Як повідомили у пресслужбі ДСНС, для деблокування постраждалих з понівечених  автомобілів залучалося 9 рятувальників та 3 одиниці техніки ДСНС.


Поліція з’ясовує обставини автопригоди в рамках провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Покарання згідно з нею — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.


Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини