На Чернігівщині в автокатастрофі загинула ціла сім'я (ФОТО)

Серед загиблих - двоє маленьких дітей

У Чернігівській області сталася смертельна ДТП, що забрала життя чотирьох осіб. Серед загиблих – двоє маленьких дітей.

Про аварію розповіли у ДСНС Чернігівщини та у поліції області. Зазначається, що повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля с. Шевченкове Комарівської територіальної громади Ніжинського району надійшло до Служби порятунку "101" 16 жовтня о 19:10. 

"За попередньою інформацією сталося зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ" з вантажівкою "КамАЗ". Для надання допомоги на місце події було направлено черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Борзна", – йдеться у заяві.

Поліцейські встановили, що водій легкового автомобіля 1995 р.н. рухався в напрямку с. Кіпті, здійснив зіткнення з задньою частиною автомобіля «КамАЗ» під керуванням чернігівця.

Внаслідок аварії загинув 29-річний водій, його 29-річна дружина та двоє дітей 2016 та 2024 р. н. Рятувальники за допомогою спецобладнання провели деблокування тіл загиблих. 

Фото: ДСНС та ГУНП у Чернігівській області

Раніше повідомляли: на Волині працівник ТЦК скоїв смертельну ДТП (ФОТО)

Слідчий поліції розслідує обставини ДТП у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також