На Червоноградщині ексголову сільради підозрюють у заволодінні 2,5 млн грн

Чоловік ініціював будівництво газопроводу

Фото: Львівська обласна прокуратура

63-річному колишньому голові однієї із сільрад Червоноградського району, Львівської області, повідомлено про підозру за фактом заволодіння бюджетними коштами у розмірі 2,5 млн грн.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

У прокуратурі йдеться, що перебуваючи на посаді голови сільради та знаючи, що немає необхідності будівництва підвідного газопроводу середнього тиску до сіл територіальної громади, оскільки такий було збудовано декілька років тому, ініціював проведення тендеру на вказані роботи.

“У подальшому, без проведення жодних будівельних робіт, підозрюваний підписав відповідні акти про їх виконання, на підставі яких підряднику безпідставно перераховано з місцевого бюджету близько 2,5 млн грн”, — розповідають у прокуратурі.

Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Також суд наклав арешт на нерухоме майно загальною довжиною 11,95 км.

Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

Окрім того, вказаний об’єкт передано в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Зараз тривають слідчі дії та встановлюються інші причетні особи.

Нагадаємо, що на Львівщині колишній директор школи отримував зарплату за п’ятьох.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також