На Донбасі, внаслідок ворожого обстрілу, загинув військовий з Прикарпаття (фото)

max00_680x456
max00_680x456

На Донбасі, внаслідок ворожого обстрілу, загинув військовий Іван Ковальовський з Івано-Франківської області. Про це повідомила у вівторок, 27 квітня, пресслужба Городенківської міської ради.

У повідомленні лише зазначено, що Іван Ковальовський народився в селі Колінки на Городенківщині і загинув вчора, 26 квітня від кулі ворожого снайпера.

«Городенківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті учасника АТО уродженця села Колінки — Ковальовського Івана Івановича «Африка», який загинув 26.04.2021 року від кулі ворожого снайпера. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини — велике випробування. У цю гірку мить щиро поділяємо горе родини та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Не забудемо про Його подвиг та мужність у виконанні військового обов’язку перед  Україною», — йдеться у повідомленні .



У ранковому зведенні штабу операції Об’єднаних сил інформації про смерть українського військового немає. Згадується лише про одного бійця, який 26 квітня отримав осколкове поранення.

varta1.com.ua: Новини