На Донеччині загинув випускник Національної академії сухопутних військ Ілля Супрун

жалоба
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Біля села Крута Балка Ясинуватського району Донецької області внаслідок підриву загинув офіцер 25-ї окремої Січеславської повітрянодесантної бригади Ілля Супрун,  повідомляє Варта1 з посиланням на «Новинарню».

Військовому було 23 роки. Ілля Супрун мешкав у Дніпрі. Навчався у Дніпровському ліцеї інформаційних технологій, згодом закінчив Національну академію сухопутних військ ім. Сагайдачного, служив у 25-й повітрянодесантній Січеславській бригаді. Лейтенант.

Нагадаємо, 10 січня внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої у районі проведення операції Об’єднаних сил загинули двоє військовослужбовців ЗС України. Армійці під час робіт з відновлення мінно-вибухових загороджень отримали поранення, несумісні з життям.

Ще позавчора війна була порівняно далеко і враз все змінилося. Її чорне крило торкнулось і нашої родини. В зоні ООС загинув внучок моєї двоюрідної сестри Ілля Супрун. Ще один Герой злетів у небо Ангелом…. Невимовне горе… Сумуємо…. Поділяємо біль втрати. Нехай наші щирі молитви долинуть до Бога і милосердний Господь упокоїть його світлу душу в Царстві Небесному! Вічна світла пам’ять. Герої не вмирають”, – написала родичка загиблого Анна Кух.





 

varta1.com.ua: Новини