На Франківщині суд заборонив чоловіку ходити у бари та ресторани

Він отримав заборону на відвідування точок, де продають алкоголь

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області розглянув подання начальника місцевого відділу поліції про встановлення адміністративного нагляду щодо чоловіка, якого раніше було засуджено до 1 року позбавлення волі. 

Після звільнення з виправної колонії він повернувся на своє постійне місце проживання в м. Калуш та був взятий на облік до поліції, як раніше судима особа. 

Чоловік на шлях виправлення не став, зарекомендував себе з негативного боку, допускав адміністративні правопорушення, за які притягався до адміністративної відповідальності, на попередження органів внутрішніх справ не реагував, продовжував порушувати громадський порядок. 

У судовому засіданні поліцейський подання підтримав, а чоловік не заперечував щодо застосування до нього адміністративного нагляду.

Суд прийшов до висновків про необхідність застосування адміністративного нагляду терміном на 1 рік та запровадити обмеження у вигляді:

  • заборони виходу із будинку, де він проживає, з 22 год. 00 хв. до 06 год. 00 хв. ранку;
  • заборони перебування та відвідування торгових точок, в яких продають спиртні напої на розлив (кафе, бари, диско-бари, ресторани);
  • заборони виїзду в особистих справах за межі Калуської, Войнилівської, Верхнянської та Новицької громад без відома та дозволу Калуської поліції.

Нагадаємо, у Рівненській області судили школяра, який лайливо доповнив фразу «Слава нації».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також