На фронті загинув ексдепутат кількох скликань Чернівецької міськради Дмитро Сірман (ФОТО)

У жовтні йому мало виповнитися 60 років

Захищаючи державу, 3 серпня на фронті на 60-у році життя загинув краєзнавець і колишній депутат міської ради Чернівців кількох скликань Дмитро Сірман. Про це повідомив син Дмитра.

«Вчора на війні загинув мій тато. Найкращий українець. Світла і вічна пам'ять!», – написав він.

«Справжній патріот, депутат Чернівецької міської ради кількох скликань, громадський діяч. Із перших днів повномасштабної війни він боронив Україну зі зброєю в руках. Щирі співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам», – повідомив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк.

 За словами народного депутата Сергія Рудика, Сірман пішов на війну добровольцем, а загинув під селом Синьківка на Куп’янському напрямку.

«За час війни ми бачилися двічі — у Покровську й під Комишувахою. Привозив мені домашню закрутку від дружини Галі. Говорили, жартували, будували плани…» — пригадує Рудик.

Що відомо про Дмитра Сірмана

Депутат міської ради 6-го скликання від партії «Наша Україна».

З 2011 по 2014 — директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради.

З 2018 по 2019 — директор ТОВ «Єврошляхбуд».

З 2020 року працював заступником Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Працював помічником нардепа Сергія Рудика.

Світла памʼять і вічна слава Героєві.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також
Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

У пріоритеті компанії – підсилення десантно-штурмових і зенітно-ракетних підрозділів, які виконують бойові задачі на «найспекотніших» напрямках фронту, а також – колег-захисників із #ротиФокстрота.