На фронті загинув відомий український актор театру та кіно

Вічна пам'ять

На фронті загинув відомий український актор театру та кіно Богдан Колесник. Про це пише Рудана

Коли на Україну напала хижа ворожа орда, Богдан пішов добровольцем у ТРО, звідти потрапив на передову. На жаль, наш земляк повертається додому на щиті. Богданові було всього 36 років. 

«Ще одна втрата…Виконуючи бойове завдання,сьогодні загинув наш колега, талановитий український актор Богдан Колесник. Світла памʼять нашому Герою! Залишились дружина і маленька донечка…Глибокі співчуття близьким Богдана!» - сумує за колегою народна артистка Ольга Сумська.

«Не можу повірити в це! Друг, колега, добра, позитивна, цілеспрямована, талановита людина. Богдан Колесник загинув. Актор, ведучий, який не був військовим, одразу після повномасштабного вторгнення пішов в ТРО, а потім на фронт. Він мав повернутися, але не зміг. Це невимовний біль! Дуже сумуємо, друже! Будемо завжди сумувати», - висловила свою тугу акторка Даша Середа.

Вічна пам'ять, наша вдячність і нескінченні аплодисменти актору, захиснику, воїну!

Довідка про Героя: Актор народився у Кривому Розі, закінчив Київський театральний університет імені Карпенка-Карого і збудував успішну кар'єру.

Служив у театрах «Біла Ворона», «Особистості», в Луганському академічному театрі. 

Став відомим публіці після зйомок у серіалах «СуперКопи», «Опер за викликом», «Топтун», «Маестро» та «Виходьте без дзвінка».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена