На «Гарячу лінію міста» - 1580 тепер можна зателефонувати абонентам «Лайфселл»

Окрім абонентів мобільного оператора Vodafone, для яких дзвінки на короткий номер «Гарячої лінії міста» 1580 були доступні з 21 квітня, від сьогодні, 15 серпня, зателефонувати на 1580 з мобільного можуть і абоненти оператора Лайфселл. Тож наразі чекають відповіді від оператора Київстар, щоб забезпечити максимальну доступність для львів’ян з мобільних телефонів безперешкодно користуватись послугами «Гарячої лінії». Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на директора департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.


«Відділ «Гаряча лінія міста», будучи невід’ємною ланкою взаємодії між міською владою, відповідними службами та громадою міста, також надає важливу соціальну підтримку, щоденно обслуговуючи сотні дзвінків мешканців нашого міста. Співпраця з мобільними операторами є дуже важливою, щоб мешканець міг у будь-який час знати про те, що якщо є проблема – він може одразу розповісти про неї, зателефонувавши на «Гарячу лінію міста». Тому ми надіслали листи до трьох найбільших мобільних операторів: «Лайфселл», «Київстар» та «Vodafone Україна», щоб вони підключилися до соціального проекту і надали можливість мешканцям, які є абонентами компанії, телефонувати на «Гарячу лінію міста» за скороченим номером 1580 з мобільного телефону. І сьогодні ми розпочали роботу з Лайфселом – мобільний оператор відкрив лінії, і абоненти мають можливість телефонувати на короткий номер 1580 і залишати свої звернення. З Vodafone ми працюємо вже довший період часу. І якщо проаналізувати динаміку по дзвінках, то, очевидно, що з мобільних телефонів телефонують більше», - наголосила директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.



Зазначимо, що зараз на «Гарячу лінію міста» надходить щомісячно 40%  дзвінків з мобільного телефону.


Додамо, що всі ЛКП Львова мають свої «Гарячі лінії», і це дозволяє  приймати звернення від мешканців по кожному району міста окремо та оперативно реагувати на кожне звернення.


Нагадаємо, «Гаряча лінія міста» – міська багатоканальна телефонна служба,  зателефонувавши на яку, мешканець міста може отримати потрібну консультацію і швидке реагування на свої скарги, проблеми чи зауваження цілодобово і без вихідних.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі