На Харківщині з-під завалів дістали тіла людей: подробиці ворожого обстрілу (ФОТО)

Загинули мирні люди

Фото ДСНС України

У середу, 22 червня, російські окупанти продовжували обстріли житлових районів Харкова та області. Внаслідок цього, знову є жертви серед мирного населення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«У селі Пришиб, Ізюмського району, загинули п’ять цивільних жінок... У Чугуєві двоє мирних людей загинули, четверо зазнали поранень», — йдеться у повідомленні у «Telegram».

Внаслідок обстрілу, Немишлянського району Харкова поранень зазнали четверо людей, у Балаклії та Тихопіллі — загалом двоє.

За даними ДСНС України, з-під завалів дістали тіла мирних людей.

«За добу рятувальники здійснили 27 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж — 16, у тому числі пожеж спричинених обстрілами — 12. Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Індустріальному (3), Немишлянському(1) районах Харкова, а також Чугуївському (5), Ізюмському (2) та Богодухівському (1) районах області.

Під час проведення аварійно-рятувальних робіт рятувальники вилучили з-під завалів тіла 5 осіб. Двоє жінок загинули у зруйнованій рашистами котельні у м. Чугуєві. Ще двоє чоловіків та жінка потрапили під завали розбомбленого двоповерхового житлового будинку у селищі Золочів», — йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, українські військові вигнали окупантів з одного з населених пунктів Харківщини.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена