На Харківщині впіймали педофіла: прикидався малолітнім та розбещував хлопчиків

kidnapped
kidnapped

У Харківській області поліцейські викрили 47-річного чоловіка, який розбещував малолітніх хлопців, передає  відділ комунікації поліції області.

Учора, 4 серпня, до правоохоронців звернулася мати 15-річного хлопця із заявою, що невідомий чоловік розбещував її сина.

Працівники поліції встановили, що до цього злочину причетний раніше судимий мешканець Краснограда.

Під час розслідування правоохоронці отримали інформацію, що злочин сексуального характеру чоловік вчиняв щодо ще одного неповнолітнього. Встановлено, що чоловік, впродовж майже 10 років, діяв за однією схемою: у соціальній мережі реєструвався під виглядом малолітнього хлопця та знайомився з юними користувачами. Маючі психологічні навички, він налагоджував з хлопцями дружні стосунки, через деякий час розпочинав розмови на сексуальні теми, домовлявся про зустріч та у власному автомобілі вчиняв розпусні дії.

Слідчі Красноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмиснику.

varta1.com.ua: Новини