На Херсонщині під час обстрілів загинули 13 людей

Загинули 9 воїнів та 2 дитини

На Херсонщині внаслідок бойових дій загинули 13 людей. Про це пише Херсонська обласна державна адміністрація.

У Генічеському районі всі державні структури перейшли під контроль загарбників.  Техніка стоїть у самому місті Генічеськ, на околицях блокпости з російськими військами. Проводять перевірку виїжджаючих на приналежність до збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

У Скадовському районі колона військової техніки стоїть у районі Широке, не рухається. У місті Скадовськ війська відсутні. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

У Бериславському районі велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС та направилась у бік Великої Олександрівки. Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Техніка в місті Берислав відсутня.

У Каховському районі військова техніка стоїть у місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

У Херсонському районі: Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об’єкти авіацією противника. Переправа через р. Дніпро під контролем загарбників.

Загалом постраждалих — 33, з них 4 дитини; військовослужбовців — 17. Загиблих — 13, з них 2 дитини, військовослужбовці — 9. 

Впродовж дня триває періодичне повідомлення мешканців Херсонщини щодо введення режиму воєнного стану, порядку укриття в захисних спорудах, порядку дій під час різноманітних надзвичайних ситуацій та бойових дій.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт