На Херсонському напрямку близько 2 тисячі окупантів потрапили в оточення

Три російські батальйонні тактичні групи запросили в України «зелений коридор»

Фото: інформативне

Сьогодні з Херсонського напрямку надійшли хороші новини.

Понад 2 тисячі окупантів потрапили в оточення і запросили в України «зелений коридор».

Про це повідомляє видання «The Insider», з посиланням на дані джерел у ЗСУ.

Зокрема, за їхніми даними, «зелений коридор» для виходу з оточення запросили три російські батальйонні тактичні групи, у тому числі рота спецпідрозділу і танкова.

Зазначимо, це сходиться з інформацією від військового експерта Олександра Коваленка, який раніше сьогодні повідомив, що біля села Високопілля, в Херсонській області, російські окупанти потрапили в котел і вимагають організувати «зелений коридор» для виходу з оточення українських захисників.

За даними «The Insider», наступ ЗСУ вівся відразу за двома напрямками: Ольгине–Костирка і Потьомкіно–Нововознесенське. Зараз на півночі Херсонської області йдуть активні бойові дії по лінії Архангельське–Золота балка.

У ЗСУ заявили про проведення потужної операції на півдні України.

Про це напередодні заявила глава прес-центру ОК «Південь» Наталія Гуменюк, уточнивши, що ситуація в регіоні напружена, змінюється динамічно, але повністю контролюється ЗСУ.

Говорячи про операцію української армії, вона підкреслила наступне: «Деталей ми поки не розголошуємо, але обов’язково здивуємо вас тим, що буде в результаті».

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також