На Хмельниччині суд виніс вирок чоловіку, який під час сексу вбив жінку

Він задушив її

ФОТО: ілюстративне

У Хмельницькій області судили чоловіка, який під час сексу вбив жінку. Його засудили до 9 років позбавлення волі. Про це йдеться у вироку Хмельницького апеляційного суду. 

Подія трапилася у листопаді 2021 року в місті Старокостянтинів на Хмельниччині.

Відомо, що чоловік, жінка разом із іншими молодими людьми випивала у підвалі житлового будинку. Коли чоловік та жінка залишились вдвох, вони зайнялись сексом. Під час статевого акту чоловік задушив жінку. Проте він цього нібито не помітив, заснув поруч, а наступного дня викликав таксі і поїхав геть.

Місцевий суд визнав чоловіка винним у злочині та засудив до 5 років позбавлення волі, проте прокурор оскаржив покарання в апеляційному суді. 

«Суд першої інстанції дії кваліфікував за ст.119 КК України як вбивство з необережності. Не погоджуючись з вироком суду першої інстанції в частині кваліфікації дій обвинуваченого, прокурор подав апеляційну скаргу, в якій просив його скасувати та ухвалити новий вирок, яким чоловіка визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та призначити йому покарання у виді 12 років позбавлення волі. В решті вирок залишити без змін», - йдеться у клопотанні обвинувача. 

Засуджений підтвердив, що під час статевого акту задушив жінку, проте наголошував, що він зробив це ненавмисно. 

Раніше також повідомляли: у Львівській області чоловік вбив знайомого сапкою та палицею

Суд погодився перекваліфікувати справу за  ч. 1 ст. 115 КК України як умисне вбивство. 

Чоловіка засудили до 9 років позбавлення волі. 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також