На Хмельниччині трагічно загинуло подружжя прикордонників (ФОТО)

Співчуття рідним!

Фото ДПСУ

Сьогодні зранку, 29 січня, на Хмельниччині трагічно загинуло подружжя, – прикордонники Бердянського загону, – полковник Доценко Олександр Вікторович та підполковниця Доценко Неля Анатоліївна. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Обставини смерті не повідомляються.

«Олександр організовував та здійснював оперативно-розшукову діяльність, а Неля тривалий час була речницею Луганського прикордонного загону й інформувала щодо обстановки на лінії розмежування й кордоні з країною-агресором. Після повномасштабного вторгнення пара несла службу на південному напрямку у складі Сил оборони. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Це непоправна втрата для всього колективу прикордонного відомства», - йдеться у дописі.

Подружжя взяли короткотермінову відпустку, щоб зустрітися з 13-річним сином, який через війну евакуювався з Бердянська до бабусі. Ця зустріч виявилася останньою.

Натомість у ДСНС у Хмельницькій області повідомляється про сьогоднішню смертельну ДТП, в якій загинули чоловік та жінка - 40-річний водій та 37-річна пасажирка легковика «Volkswagen».

Повідомляється, що вантажівка «MAN» та легковик «Volkswagen Touran» зіткнулися на автодорозі Е-50 поблизу села Качуринці Війтовецької тергромади Хмельницького району.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена