На Хмельниччині у масову смертельну ДТП потрапив мікроавтобус з переселенцями (ФОТО)

Багато загиблих та поранених

Фото ГУ НП Хмельницької області

На Хмельниччині в ДТП потрапив мікроавтобус з переселенцями. У результаті автопригоди загинуло 7 людей, 9 — травмовано. Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 16 березня, близько 6:00 години, на трасі «Кропивницький–Знам’янка», поблизу с. Лозова, Волочиської тергромади. Наразі, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту продовжують роботу на місці події та з’ясовують усі обставини ДТП.

«Відбулось зіткнення автобуса «Setar», під керуванням 61-річного мешканця Донецької області, та мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» (дані водія встановлюються), який перевозив переселенців з м. Дніпро в напрямку м. Тернопіль», — йдеться у повідомленні. 

У результаті автопригоди водій та шестеро пасажирів мікроавтобуса загинули на місці події. Ще 9 пасажирів транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в м. Волочиськ. Наразі, анкетні дані загиблих і потерпілих встановлюються.

Ми вкотре просимо водіїв бути обережними і дотримуватись правил дорожнього руху. Адже дуже прикро, коли людям вдається втекти від війни, а гинуть вони в ДТП через елементарне недотримання ПДР, — звертаються правоохоронці до водіїв.

Фото: ГУНП Хмельницької області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена