На Хмельниччині чоловік застрелив з рушниці своїх тестя і тещу та поранив 8-річну доньку (фото)

2510201903
2510201903

Вчора, 24 жовтня, близько 19.30 години, у селі Завалля, Кам’янець-Подільського району, що на Хмельниччині, сталася сімейна трагедія.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сімейної суперечки чоловік з мисливської рушниці декілька разів вистрілив у 66-річного тестя та 65-річну тещу, а потім ще поранив у руку 8-річну доньку, яка кинулась захищати дідуся з бабусею.

Від отриманих поранень, пенсіонери померли на місці події.

Дружина намагалася вгамувати чоловіка, а дівчинці вдалося в цей час втекти з будинку і викликати поліцію.

Після скоєного, чоловік намагався покінчити життя самогубством: спочатку вистрілив собі в обличчя, а коли спроба не вдалася, зачинився в автомобілі й підпалив його.



У цей час за викликом прибули патрульні, які, разом з сусідами, загасили транспортний засіб та затримали зловмисника.

«Наразі, 40-річний чоловік перебуває під вартою в лікарні. Дитину прооперували, життю та здоров’ю дівчинки нічого не загрожує», — повідомили у поліції.

«За фактом події відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув’язнення. Зараз вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та проводяться подальші слідчі дії», — додала Інна Гелега, начальник відділу комунікації поліції Хмельниччини.

varta1.com.ua: Новини